Sikkerhed med skridsikring

KJ Services tilbyder løsninger til eventuelle skridsikring af overflader i netop jeres miljø. Vi kan også hjælpe med montage og har god støtte fra eksperter der har brugt produktet i hele verden siden 1983.

Sikkerhed med skridsikring

Faldulykker sker desværre stadig ofte

En tredjedel af disse hændelser er forårsaget af at glide, snuble eller falde. Ikke kun forårsager disse hændelser personskade og smerte, de fører også til høje omkostninger. Produktionstab, hospital udgifter og specifikke virksomhedsudgifter som at finde og betale for en erstatning ud over det betalte sygefravær samt yderligere HSE omkostninger er ret dyre. Desuden fører hændelser ofte til dårlig omdømme, betydelige bøder eller begge dele.

Derfor sparer man betydelige summer for at forhindre, at disse hændelser sker ved at gennemføre de rigtige sikkerhedsforanstaltninger. Forskning har vist, at en bæredygtig reduktion af risikoen for arbejdspladshændelser er meget rentabel for både virksomheder og samfundet som helhed. Fravær falder, arbejdsatmosfæren forbedres, og det samme gør produktiviteten.

Som agent og distributør i Danmark af VIGIL®-produkter tilbyder KJ-Services dig vores avancerede løsninger, der løser problemet med skrid. VIGIL® er et fremtrædende australsk brand, der leverer professionelle skridsikre produkter over hele kloden, hvilket hjælper industrielle miljøer, olie- og gasindustrien, offshore-miljø og i industrien til at øge deres sikkerhed.

Dette bæredygtige materiale henter sin overlegne kvalitet og lange livscyklus ud fra sin specifikke fremstillingsmetode, hvilket giver fremragende langsigtet investeringsafkast.

VIGIL® skridsikre produkter bruges i situationer, hvor intet overlades til tilfældighederne, og sikkerhed og kvalitet er nøglen.

Vigil Stair & Bull Nosings

At falde ned ad trapper fører ofte til betydelige fysiske og traumatiserende konsekvenser. Vejrpåvirkninger eller tilstedeværelsen af overskydende mængder olier, fedtstoffer og andre forurenende stoffer øger risikoen for hændelser eksponentielt.

Vigil skridsikker trappefarvning (re) profilerer den vigtigste del af trinnene ved at øge kontaktfladen for at beskytte mod ofte forekommende farer forårsaget af hyppig brug (polerede trinkanter), slidte eller defekte trapper og steder, der udsættes for vejrforhold eller spildte væsker

Standardmål A – 450 mm, 600 mm, 750 mm, 900 mm, 1200 mm

Standardmål B – 80 mm, 130 mm, 180 mm, 220 mm

Standardmål C – 20 mm

Priser og størrelser til rådighed efter anmodning.

Standardkarakterer: Kommerciel, industriel, offshore.

Vigil skridsikre stigeovertræk

Vigil skridsikre stigeovertræk eliminerer risikoen for at glide fra stiger ved at genopbygge og øge ruhedsgraden på overfladen af trin. Desuden øger de friktionskoefficienten og synligheden.

Forskellige vejrpåvirkninger, tilsmudsning og endda tyktflydende eller ætsende væsker reducerer på ingen måde de skridsikre egenskaber ved stigeovertræk eller produktets livscyklus.

Udsæt ikke mennesker for risikoen for glatte trin, og anvend dette unikke produkt selv, eller lad vores eksperter gøre det for dig.

Standard størrelser

A : 20 mm, 25 mm, 30 mm, 35 mm

B : 200 mm, 300 mm, 450 mm

Priser og størrelser til rådighed efter anmodning.

Standardkarakterer: Let industriel

Vigil Metal Deck

Overflader, der er eller ser lige ud, kan være lige så farlige som trapper. Dårlig belysning, slid, ujævnhed og tilstedeværelsen af spildte væsker eller eksponering for andre forurenende stoffer øger eksponentielt chancerne for at snuble, falde eller glide, hvilket resulterer i kvæstelser og tab af tid og produktivitet.

Vigil metal deck fjerner farerne ved at falde, glide og snuble. Desuden er dette produkt meget modstandsdygtigt over for mekanisk belastning, hvilket muliggør f.eks.  Gaffeltrucktrafik og kan anvendes på et meget stort spektrum af overflader såsom beton, ujævne overflader og dørkplader.

Standard størrelser

A : 200 mm, 600 mm

B : 450 mm, 600 mm, 750 mm, 900 mm, 1200 mm

Priser og størrelser til rådighed efter anmodning.

Standardkarakterer: Kommerciel, industriel, offshore

Vigil deck mark & Vigil vinyl deck

Vigil deck mark

Tilføjelse af et dækmærke til et skridsikkert produkt tilføjer en ekstra dimension til sikkerhedskarakteristikken med Vigil skridsikring. På ethvert sted, hvor en hurtig og sikker evakuering kan redde medarbejdernes liv, er Vigil anti-slip Deck Mark en absolut nødvendighed.

Hvert Vigil-element kan udstyres med et dækmærke, der for eksempel angiver flugtveje eller anden meddelelse med bogstaver med internationalt anerkendte symboler. De skridsikre elementer med dækmærket er placeret nøjagtigt, hvor folk, der undslipper en farlig situation, ser: på jorden. De tilføjede symboler eller tekster påvirker naturligvis ikke produktegenskaberne på nogen måde.

Vigil vinyl deck

Et nyt gulv fremstillet af cement, beton eller vinyl kan virke sikkert, men kan forårsage lige så meget skade som et gammelt, slidt gulv. Efterlad bare noget vand eller en anden væske på det, og farerne øges drastisk.
Vinyldæk er primært velegnet til buede eller hule overflader (for eksempel tankvogne eller siloer) eller overflader med minimal mekanisk belastning. Det er let at påføre dette produkt permanent på hver overflade med et klæbemiddel. Materialet kan let skæres i størrelse, og uanset om det bruges i et industrielt miljø eller i våde områder som omklædningsrum eller kantiner; misfarves det ikke eller delamineres.

Vigil Deck light

Deck Light er en produktfamilie, hvor et fotoluminescerende lag (selvlysende i mørket) er integreret. Dæk Lyselementer lyser i mørke, eller når der ikke er nogen belysning på grund af strømafbrydelse. I et ellers mørkt område lyser disse elementer op og forbliver tydeligt synlige i lang tid. Dette gør Deck Light perfekt til at skabe flugtveje og vandreruter med garanteret udsyn og en ru skridsikker overflade. Næsten alle Vigil-produkter fås i Deck Light-udgaver.

Deck Light er det mest ideelle produkt for at tilføje ekstra sikkerhed til flugtveje, når der ikke er lys eller når der udvikler sig røg.

– Lavet af høj kvalitet materiale
– Efterglødetid 8 til 12 timer
– Der kræves ingen strøm, batteripakker eller batterier
– Anvendes let med monteringssæt eller skruer
– Skræddersyede produkter mulige

Standard størrelser

A : 200 mm, 600 mm

B : 450 mm, 600 mm, 750 mm, 900 mm, 1200 mm

Priser og størrelser til rådighed efter anmodning.

Standardkarakterer: Kommerciel, industriel, offshore

Montage

Retningslinjerne nedenfor kan bruges til optimal installation af et skridsikkert element på den ønskede overflade. Dette er baseret på de mest almindelige situationer / overflader. Hvis din situation / overflade er anderledes, bedes du kontakte salgsafdelingen for at modtage en skræddersyet rådgivning.

Trappe & tyr næser
For rist eller perforerede trappeoverflader skal installationen ske med et montagesæt bestående af en sekskantet knaphovedskrue (M8x50mm), et saddel (mesh33) og en selvlåsende møtrik (M8). Dette samlesæt fås i enten galvaniseret eller rustfrit stål. Elementet skal forbores med et bor på 9 mm. Antallet af huller afhænger af elementets dimensioner. I tilfælde af en udjævnet betonoverflade kan elementet også samles ved hjælp af SIKAflex 291-klæbemidlet.

Metal dæk
Hvis situationen ikke eller næppe er mekanisk understreget, er det tilstrækkeligt at fastgøre med et klæbemiddelsæt. I situationer, der regelmæssigt er mekanisk belastet, f.eks. Ved gaffeltrucks eller andre tunge maskiner, anbefales det at montere med en forsænket skrue (M6) og en stikforbindelse (diameter 7 mm). I tilfælde af en metaloverflade (stål, aluminium, rustfrit stål osv.) Kan skridsikringselementet monteres ved hjælp af blinde nitter (forboring i diameter 4-5 mm) eller selvskærende skruer (M6) eller en forsænket bolt og møtrik (forboring diameter 7 mm).

Stigeovertræk
Vedhæftning med SIKAflex 291A er tilstrækkelig.

Vinyl dæk
I en situation med begrænset mekanisk belastning, der bruger Vinyl-dæk, er limning med fuld overflade med et SIKAflex 291-klæbemiddel tilstrækkeligt. Det samme gælder for en buet eller hul overflade såsom en tankvogn.
I nogle situationer tilrådes det at kombinere den mekaniske forbindelse med et klæbemiddel eller sæt.

Eksempler på brug

Produktinformation

Elementer

VIGIL® skaber skridsikre elementer fremstillet på en fabrik, hvor miljøforholdene er strengt kontrolleret. Dette fører til et produkt med en enestående og konstant kvalitet.

Erfaringen har vist, at belægningsprodukter, der bruges på arbejdspladser, sjældent påføres under ideelle omstændigheder, f.eks. på grund af tidspres og ikke idelle forhold. Når alt kommer til alt skal gulvet sættes tilbage til produktivitet så hurtigt som muligt. Produkter, hvis kvalitet varierer pr. Batch og de forskellige slags overflader, de er fastgjort til – som næsten aldrig er helt rene og fedtfrie under påføring af produkter – har vist sig at gøre det usædvanligt svært at anvende en skridsikker belægning, der viser sig bæredygtig fremadrettet. Delaminering (frigørelse) af skridsikre belægninger kan derfor næppe forhindres og efterlader intet alternativ end dyre regelmæssige udskiftninger.

Metalelementer

Som grundmateriale tilbyder VIGIL® to standardtyper af base overflader til sine skridsikre metalprodukter:

– Et metal Colorbond®-element med en tykkelse på 1,2 mm. Colorbond® er et metal udstyret med en zink / aluminiumlag på begge sider, hvorpå der påføres en primer og en gul emaljelak. Dette giver fremragende modstandsdygtighed mod korrosion, især på grund af det selvreparerende zinklag. Denne løsning er tilstrækkelig i de fleste tilfælde.

– Hvis materialet udsættes for havvand eller et surt miljø, er rustfrit stål 316 med 1,2 mm tykkelse det mest egnede basismateriale. Denne undergrund af dette 1,2 mm tykke plademateriale skaber tilstrækkelig stivhed til at forhindre delaminering i maksimal grad, mens den begrænses og forbliver tilstrækkelig tynd til at forhindre enhver snublefare. På din anmodning fås VIGIL®-elementerne i metal også med aluminium som grundmateriale.

Produktions proces

Et fleksibelt antidelamineringslag bestående af et specielt stof påføres elementets metalbase med specielle klæbemidler; et epoxyharpikslag er blevet påført oven på dette med det meget hårde siliciumcarbid skridsikre lag ovenpå. Produktet hærdes derefter i et tilpasset miljø med et fugtindhold på 0% og en omgivelsestemperatur på 25 grader Celsius. Fremstillingsmetoden sikrer en optimal balance mellem skridsikring, fugtighed og god renlighed på arbejdspladsen.

Ingen delaminering

Delaminering – løsrivelse af belægningslag – forårsaget af de forskellige lags forskellige
ekspansionskoefficient og intensiv gang over skridsikre lag, er en af de mest betydningsfulde udfordringer i
at skabe bæredygtige materialer. Det fleksible stoflag påført VIGIL®-produkterne i en meget betinget miljø
løste dette problem. VIGIL® tilbyder derfor 10 års garanti på delamineringsrisikoen!

Kemisk holdbarhed og rengøring

Ved anvendelse i miljøer, der ofte er tilsmudsede, skal gulvene rengøres regelmæssigt. VIGIL®-materialet har fremragende egenskaber under disse omstændigheder: de kan rengøres perfekt med børstemaskiner og højtryksrensere; selv med varmt vand. Anti-delaminationsegenskaberne sikrer, at dette produkt kan rengøres ofte og længe uden problemer.

Den skridsikre belægning er modstandsdygtig over for langvarig eksponering for de fleste kemiske stoffer og især opløsningsmidler. Selve denne belægning indeholder selvfølgelig ikke nogen opløsningsmidler, da ellers ville almindelige petrokemiske produkter forringe overfladen.

Bæredygtighed med siliciumcarbid

Den bæredygtige skridsikre virkning opnås ved at anvende siliciumcarbidgranulat (SiC), også kendt som carborundum eller kunstig diamant. Dette er et usædvanligt hårdt materiale, der bruges til formål som slibning, polering og fremstilling af diamantbor. Hårdheden af ethvert materiale bestemmes af dets modstandsdygtighed over for permanent mekanisk deformation. Den skala, der oftest bruges til at bestemme materialernes hårdhed, er Mohs ‘skala for mineralhårdhed. Efter diamant (med 10,0 moh) er Carborundum (med 9,2 til 9,5 moh) det hårdeste materiale, man kender. Dette giver en meget bæredygtig, slidbestandig skridsikker belægning.

ANTI-SLIP kvaliteter

Afhængig af niveauet af forurening, der er forbundet med det arbejde, der udføres på stedet, kan der vælges en ruhedsgrad til siliciumcarbidgranulatet.
VIGIL® skridsikker tilbyder tre kvaliteter:

KOMMERCIAL karakterer – Anvendes i miljøer med begrænset forurening, såsom lagre, laboratorier eller kantiner, der kræver bæredygtige og solide skridsikre forhold, den kommercielle kvalitet er tilstrækkelig i næsten alle almindelige situationer. Kombinationen af de bedste skridsikre egenskaber med korrekt rengøringsevne, fremragende kemisk
modstandsdygtighed og høj mekanisk modstandsdygtighed gør VIGIL® til et fremtrædende produkt med en usædvanlig lang livscyklus.

INDUSTRIAL karakterer – Industriel kvalitet anvendes på arbejdspladser i produktionssteder og kommercielle rum med medium forureningsniveauer. De anvendte siliciumcarbidgranulater er mindre grove, hvilket gør dem hårdere situationer med medium forureningsniveauer.

OFFSHORE karakterer – I stærkt forurenede områder, ofte set i offshore-, olie-, opmudrings- og minedrift, er Offshore-kvaliteten standardvalg. Strukturen med grove siliciumcarbidgranulater sikrer, at elementerne i disse Offshorekvalitetselementer fortsat giver tilstrækkelig skridsikker beskyttelse selv i stærkt forurenede områder, før rengøring er påkrævet.

Test resultater

Spændingsmodstand

Holdbarhed

Antændelighed

Garanti

KJ-Services tilbyder løsninger til eventuelle skridsikring af
overflader i netop jeres miljø.

Vi kan også hjælpe med
montage og har god støtte fra eksperter der har brugt
produktet i hele verden siden 1983

Hvor kan du finde os?

Brug for hjælp?

KJ-Services
Rahbeks Alle 11
DK – 6700 Esbjerg
Phone +45 23 32 93 50

Brug for hjælp?

Kim Jensen
Mobile: +45 23 32 93 50
E-mail: kj@KJ-Services.dk